Închide
  • 1
    {{p.products.title}}
    {{ p.products.price }} lei
    {{p.products.price}} lei
Total: {{ totalInCart }} lei
La moment nu sunt produse în coș.
Completează formularul
Alege modul de livrare

2 reguli de aur în alegerea lenjeriei de pat de la Millitex

De ce este atât de importantă lenjeria de pat

Un set de lenjerie în Chișinău de calitate adaugă aer proaspăt și elegant unui dormitor.  Materialul de înaltă calitate este durabil, dar moale ca mătasea la atingere. Cu puțină imaginație și implicare poți realiza o atmosferă vibrantă în spațiul tău intim pentru o relaxare deplină. Magazinele de lenjerie de pat oferă o gamă largă de produse, însă trebuie să alegi cele mai bune oferte adaptate nevoilor personale. Câteva întrebări pot veni în ajutor atunci când ești în dilema alegerii lenjeriei de pat în casă. ”Cum vreau să mă simt atunci când intru în camera mea? Stilul de viață al partenerului meu îmi permite să fac unele modificări? Ce stil aș vrea să-mi domine starea din interiorul camerei?” Pentru a răspunde la aceste întrebări și a face alegerea corectă am conceput 2 reguli de aur în alegerea lenjeriei de pat din Moldova.

Ne petrecem o mare parte din viețile noastre în pat, astfel încât lenjeria de pat pentru casă este foarte importantă pentru un confort maxim și un somn revigorant. Țesătura cu care intrăm în contact în timpul somnului are un impact major asupra confortului și stării de bine. Există atât de mulți factori care pot influența calitatea somnului. De fapt, unii experți subliniază faptul că somnul este unul dintre cei mai importanți factori în sănătate. Lenjeria de pat de calitate face diferența dintre un somn fericit și o noapte chinuitoare. Totuși, găsirea unui set potrivit de lenjerie de pat în Moldova este aproape la fel de dificilă precum alegerea unui partener sufletesc. La Millitex găsești țesături și texturi moi în culori superbe și design rafinat. Acum e mult mai simplu să te simți ca într-un hotel de cinci stele chiar la tine acasă.

Regula nr.1 – alegerea țesăturii potrivite pentru lenjeria de pat

Lenjeria de pat este un simbol al luxului adevărat, al răsfățului după o zi lungă de muncă. Lenjeria ușoară este plăcută pentru un climat mai cald, în timp ce seturile mai greoaie sunt perfecte pentru sezonul rece. Sunt țesături care va fi mereu șic și nu ies niciodată din modă. Materialele sintetice conțin adesea materiale plastice și alte substanțe chimice, deci nu sunt o opțiune bună, deoarece aceste substanțe chimice pot fi absorbite de piele. Numărul de fire nu contează la fel de mult ca materialul, care ar trebui să fie 100% natural. Și, totuși cum alegem setul potrivit?!

Lenjerie de pat din bumbac

Țesătura din bumbac este o alegere potrivită pentru albituri de pat. Bumbacul face o treabă grozavă, chiar și în timpul lunilor calde de vară, este ușor de spălat și de îngrijit, devine mai moale odată cu trecerea timpului și este natural. Unul dintre principalele motive pentru care o mulțime de oameni optează pentru un set de lenjerie de pat din bumbac este rezistența și durabilitatea. Bumbacul organic este accesibil și satisface toate necesitățile, ba chiar devine mai moale după fiecare spălare. La Millitex sunt disponibile seturile din Bumbac Satinat (Paisley, Nora Dreams, set lenjerie de pat Candy), din Bumbac Ranforce (Midas, Nevada, set lenjerie de pat Tokyo) și seturi de lenjerie de pat din bumbac Poplin (Love, Bordo, Sueno Lila, Flora Double, set lenjerie de pat din bumbac Fiesta Aqua), seturi de lux bumbac Jacquard.

Bumbacul este un material natural pur, ceea ce înseamnă că atunci când este țesut într-un set de lenjerie de pat, acesta face ca țesătura să fie respirabilă. În mod natural, bumbacul va absorbi căldura din corpul tău pe tot parcursul nopții. Pe lângă păstrarea răcelii în timpul verii, așternutul din bumbac menține căldura pe tot parcursul iernii, absorbind și păstrând căldura corpului. Pe lângă senzația de plăcere la atingere, lenjeria de pat din bumbac bucură și ochii. Optează pentru modele clasice elegante Javier, sau pentru modele versatile Calissa, Candy – cu imprimeuri calde de primăvară-vară sau fără imprimeuri Diamond Stripe Vizon. Lenjeria de pat din bumbac este alegerea potrivită pentru firile mai pretențioase, atente la detalii și care au nevoie de confort maxim.

 

 

Lenjerie de pat din bambus

Lenjerie de pat din bambus este mătăsoasă și moale, durabilă, și respirabilă precum bumbacul, oferind oamenilor o combinație perfectă dintre mătase și bumbac, dar la un preț mai accesibil. Bambusul este considerat un material ecologic. Textura albiturilor de pat este undeva la mijloc, nici prea mătăsoasă, nici prea rigidă. Senzația este similară unei îmbrățișări pufoase. În egală măsură este o țesătură foarte respirabilă, ce simte temperatura corpului și se ajustează corespunzător. Un alt avantaj al acestei țesături este faptul că nu absoarbe mirosurile. În cazul lenjeriei de pat din bambus culorile nu se estompează niciodată, iar senzația de răcoare se menține o perioadă mai îndelungată. Aceste seturi sunt alegerea potrivită pentru persoanele alergice, cu pielea sensibilă, care au nevoie de senzații catifelate la atingere și au un buget redus.

Lenjerie de pat din bambus

 

Regula nr. 2 – alegerea culorii potrivite este secretul unei senzații catifelate

Exteriorizarea sentimentelor și a personalității ne oferă un sentiment de satisfacție și împlinire. Multe detalii contează în alegerea lenjeriei de pat pentru casă în Chișinău, dar culoarea comportă o conotație cu totul deosebită. Culorile pot avea un efect psihologic asupra creierului, ceea ce înseamnă că trebuie să alegi cu meticulozitate nuanțele ce te vor înconjura. Aici revenim la întrebarea ”Ce stil de viață am și ce așteptări am de la acest spațiu personal?” Stilul de viață ne determină alegerile pe care le facem. Dacă ești o bufniță de noapte, care studiază sau lucrează doar noaptea, ai nevoie de lenjerie de pat pentru casă practică, comodă și în culori neutre.

Pentru unii oameni dormitorul este un paradis și o evadare din rutina cotidiană, în timp ce pentru alții este un loc intim de a petrece timpul cu partenerul de viață. Deci, așteptările și stilurile de viață diferă mult. Showroom-ul Millitex satisface toate nevoile, oferind lenjerie de pat în stil clasic, modern, de calitate superioară și, de asemenea, lenjerie de pat la preț mai accesibil – seturi de lenjerie în Chișinău din seria Cotton Poplin.

Culorile au un impact psihologic și emoțional asupra fiecăruia dintre noi. Sunt culori iritante ce pot provoca insomnie, disconfort, frică și furie. Specialiștii recomandă utilizarea unor albituri de culoare neutră, cum este culoarea alb, bej, cream, maro deschis. De asemenea, prea multe culori stridente pot provoca oboseala. Dormitorul tău este paradisul tău în care te odihnești și trebuie să alegi culorile care lucrează împreună pentru a crea această atmosferă. În același timp, dormitorul este locul în care îți începi dimineața perfectă și culoarea lenjeriei de pat trebuie să promoveze productivitatea. O alegere complicată, nu-i așa?!

Potrivit unui sondaj, persoanele cu fundal albastru în dormitorul lor se bucură de cel mai bun somn de noapte, atât din punct de vedere al cantității cât și al calității. Deci, ar trebui să iei în considerare diferitele nuanțe de albastru disponibile, de exemplu, setul de lenjerie de pat Arsida Lacivert, Andora etc. Albastrul închis poate crea o atmosferă liniștitoare, profundă, la fel ca albastrul de miez de noapte al cerului de afară. Studiile arată că albastrul poate chiar să reducă frecvența cardiacă și să scadă tensiunea arterială, ceea ce va contribui, de asemenea, la un somn mai sănătos.

Pe de altă parte, dacă ești mai preocupat de relația intimă, atunci alege un așternut de culoare maro, caramel sau culori mai intense. Gama lenjerie de pat din Bambus este perfectă pentru aceste scopuri, modelele Arredo, Amelfi, Bambura, Princess etc. Aceste culori neutre creează o atmosferă mai liniștitoare ochilor și psihicului.

Nu există un răspuns corect în ceea ce privește alegerea celei mai bune culori sau celui mai potrivit material pentru lenjeria de pat, dar cu puțină informare poți face alegerea corectă, adaptată nevoilor personale și stilului de viață. Nu uita că dormitorul este un paradis și o evadare din rutina cotidiană și meriți o delectare specială zi de zi.



08.05 2019

Articole recente

Premiul Notorium – garanția exclusivă a calității și renumelui

Premiul Notorium – garanția exclusivă a calității...

mai mult
10.12 2019
Cum să te încălzești calitativ în plină iarnă? Pături și plapume potrivite în sezonul rece

Cum să te încălzești calitativ în plină iarnă? Păt...

mai mult
28.11 2019
Lenjerii de pat pentru copii, cum faci alegerea corectă?

Lenjerii de pat pentru copii, cum faci alegerea co...

mai mult
05.11 2019
Livrare pe întreg teritoriul Republicii Moldova
  • Livrare gratuită în Chișinău și suburbii
  • Livrare oriunde în țară - 70 lei/gratuită pentru comenzi de la 3000 lei
  • Achiți doar la livrarea produselor
  • Dacă nu eşti mulţumit de calitate, garantăm returnarea banilor