Închide
  • 1
    {{p.products.title}}
    {{ p.products.price }} lei
    {{p.products.price}} lei
Total: {{ totalInCart }} lei
La moment nu sunt produse în coș.
Completează formularul
Alege modul de livrare

4 detalii ce transformă un halat de baie obișnuit într-o experiență nobilă

Confortul este în detalii mici. Un halat de baie corespunzător poate transforma cea mai obișnuită experiență în momente luxuriante. Halatul de baie este un articol esențial care trebuie să apară și în garderoba ta!

Cum începe o dimineață perfectă din viața ta?

Începi o dimineață perfectă cu o baie caldă și un prosop catifelat? Sau abia aștepți să ajungi acasă după o zi grea de muncă și să te răsfeți cu o baie fierbinte? Indiferent de metoda pe care o alegi pentru a te delecta, ai nevoie de un prosop catifelat și un halat de baie moale.

Confortul are legătură directă cu pielea ta. Felul în care te simți depinde de cele mai mici detalii. Pornind de la lengeria de pat, de la cuvertura care îți oferă nu numai căldură, ci și senzația de satisfacție. Tot ceea ce are contact direct cu noi ne determină felul în care ne simțim. Emoțiile sunt parte esențială din viața noastră, ele ne generează starea de confort și ne stimulează productivitatea. De ce? Răspunsul se ascunde în detalii mici, dar care fac o diferență mare.

Știai că hotele de lux utilizează doar prosoape de baie de calitate excelentă? Un hotel de 5 stele va avea întotdeauna un prosop de baie și un halat confortabil. Acesta nu este un moft, ci o necesitate – micile detalii dictează dispoziția generală și felul în care le percepem serviciile. Un halat și un prosop super-soft confecționate din bumbac 100% îți pot asigura acel confort care te odihnește și te revitalizează. Iar satisfacția clientului depinde în mare măsură de acest lucru. De ce să nu-ți organizezi și tu, chiar acasă, o oază de liniște și confort?

Cum poate influența, în cel mai direct mod, viața și starea generală de bine un halat de baie?

1.      Este plăcut la atingere

În primul rând, prin contactul direct cu pielea un halat de baie produce o senzație mai mult decât plăcută. Asta pentru că suntem ființe vii și suntem sensibile din punct de vedere tactil. Este foarte important ca halatul să fie confortabil și pufos. Pe lângă lenjeria de pat fenomenală, Millitex are o gamă de 20 de modele de halate și prosoape de baie. Pentru mai multă comoditate sunt disponibile și seturi, care definesc individualitatea și satisfac preferințele fiecărui client în parte. Mândria noastră sunt halatele ecologice din bambus. Țesătura halatelor nu se șifonează, este moale și catifelată, nu produce reacții alergice și este foarte rezistentă.

2.      Este gigantic și te cuprinde cu căldura lui

Un alt motiv pentru care un halat de baie este confortabil este dimensiunea lui. Cu cât mai mare este, cu atât mai mult te ferește de răcoarea aerului pe pielea proaspăt înfierbântată de apa din baie. Te vei simți în siguranță într-un textil plăcut, care te protejează de intemperii, până ajungi în patul călduț.

3.      Material de înaltă calitate

Un detaliu important care face diferența dintr-un halat obișnuit și un halat de baie confortabil este materialul. Bumbacul în sine este un material de lux, iar prelucrat prin tehnici speciale, redefinește noțiunea de comoditate. Millitex oferă garanția calității pentru materialele din bumbac -100% natural. Prosopul din bumbac clasic este cel mai recomandat de specialiști și cel pentru care optează, astăzi, multe băi termale, centre de spa și hoteluri de lux. Bumbacul este, de asemenea, durabil, dacă provine din surse de încredere și trece printr-o procedură de prelucrare minuțioasă.

4.      Design rafinat

Un alt detaliu foarte important este designul. Un halat de baie poate deveni unul luxuriant atunci când are un design armonios, ornamente delicate și broderii clasice. În acest scop, toate articolele Millitex, de la lenjeria de corp la plapume, perne, seturi le lenjerie de pat - au un design clasic, delicat și de culori pastelate.

Optează pentru rafinament și noblețe. Alege detaliile care-ți vor schimba diminețile (și serile).

 

20.02 2019

Articole recente

Premiul Notorium – garanția exclusivă a calității și renumelui

Premiul Notorium – garanția exclusivă a calității...

mai mult
10.12 2019
Cum să te încălzești calitativ în plină iarnă? Pături și plapume potrivite în sezonul rece

Cum să te încălzești calitativ în plină iarnă? Păt...

mai mult
28.11 2019
Lenjerii de pat pentru copii, cum faci alegerea corectă?

Lenjerii de pat pentru copii, cum faci alegerea co...

mai mult
05.11 2019
Livrare pe întreg teritoriul Republicii Moldova
  • Livrare gratuită în Chișinău și suburbii
  • Livrare oriunde în țară - 70 lei/gratuită pentru comenzi de la 3000 lei
  • Achiți doar la livrarea produselor
  • Dacă nu eşti mulţumit de calitate, garantăm returnarea banilor