Închide
  • 1
    {{p.products.title}}
    {{ p.products.price }} lei
    {{p.products.price}} lei
Total: {{ totalInCart }} lei
La moment nu sunt produse în coș.
Completează formularul
Alege modul de livrare

Am luat Premiul Onorific în cadrul Gallei Brilliance 2019. Prin ce a câștigat Millitex simpatia redacției și cum a fost la premiere

 

Fiind la cea de-a șasea ediție, acest eveniment de amploare, a devenit deja o tradiție în lumea mondenă a Chișinăului

Revista Brilliance Review a oferit și în acest an publicului larg, rolul de a alege cele mai proeminente entități (prin intermediul online voting-ului) dintr-o gamă variată de domenii precum: business, medicină, dezvoltare personală, sport, design interior, cultură, educație, mass-media, showbiz, beauty, lifestyle și fashion. Iar după o luptă crâncenă, dar demnă, între brandurile - exemplu din întreaga Moldovă, iată că voting-ul s-a încheiat și clasamentul a fost făcut public.

 

Astfel, pe data de 25 ianuarie a anului curent, în incinta restaurantului Casa Sărbătorii din Capitala Republicii Moldova a avut loc decernarea premiilor pentru cele mai îndrăgite branduri ale moldovenilor și pentru cei care promovează valori, susțin și implementează inovații, contribuind, în acest mod, la dezvoltarea societății din Republica Moldova.

 

Premieri grandioase, ședințe foto, fashion-show-uri, muzică bună, zâmbete, sentimente de mândrie și invitați aleși - acestea sunt elementele-cheie ale unei seri trăite la maximum din cadrul acestui eveniment organizat de revista Brilliance Review.

 

Compania noastră, Millitex, a câștigat premiul onorific, din partea redacției în cadrul Gallei Brilliance 2019 și s-a ales cu un trofeu special pentru dedicare, inovație și rafinament în domeniul Home Decor.

 

Amintim că Millitex a obținut locul fruntaș în cadrul aceluiași evenimente în anul precedent pentru contribuția unică în dezvoltarea inovațiilor din domeniul Home Decor.

Gama largă de produse textile pentru casa ta, reprezintă, fără îndoială, mândria și succesul companiei noastre. În fiecare zi, Millitex creează confortul casnic atât de necesar și contribuie la starea de bine a clienților săi. Mergem înainte cu scopul de a crea un adevărat paradis pentru cei care pun accent pe calitate, asigurarea unui somn sănătos și un stil ireproșabil. Articolele inedite, precum lenjeriile de pat brodate (sau cu broderie aplicată), lenjeriile de pat din stofe de lux (bambus, tencel și Satin), cuverturile naturale și pijamalele confortabile au obținut titlul de „cele mai elegante de pe piață”. La Millitex noi ne focusăm doar pe cel mai bun și aducem colecții turcești și produse textile unice, prin design și preț corect. Crezul nostru este că un somn de calitate garantează zile productive” – a spus directorului companiei, Nadia Verdeș.

„Comercializând doar articole elegante și unice, din bumbac satinat și textile naturale  - la Millitex promovăm doar produsele care îți asigură în totalitate confortul și libertatea.” – a mai adăugat d-na Verdeș în cadrul interviului acordat de către companie jurnaliștilor de la Galla Brilliance 2019.

 

A fost un eveniment frumos, cu impact asupra imaginii companiei Millitex pe piață și cu multe cunoștințe noi valoroase acumulate. De asemenea, trofeul câștigat este încă un motiv ce ne impulsionează să mergem înainte crezând doar în produse calitative și oferind doar ce-i mai bun domeniului de home decor din Republica Moldova.

 

 

28.01 2019

Articole recente

Premiul Notorium – garanția exclusivă a calității și renumelui

Premiul Notorium – garanția exclusivă a calității...

mai mult
10.12 2019
Cum să te încălzești calitativ în plină iarnă? Pături și plapume potrivite în sezonul rece

Cum să te încălzești calitativ în plină iarnă? Păt...

mai mult
28.11 2019
Lenjerii de pat pentru copii, cum faci alegerea corectă?

Lenjerii de pat pentru copii, cum faci alegerea co...

mai mult
05.11 2019
Livrare pe întreg teritoriul Republicii Moldova
  • Livrare gratuită în Chișinău și suburbii
  • Livrare oriunde în țară - 70 lei/gratuită pentru comenzi de la 3000 lei
  • Achiți doar la livrarea produselor
  • Dacă nu eşti mulţumit de calitate, garantăm returnarea banilor