Închide
  • 1
    {{p.products.title}}
    {{ p.products.price }} lei
    {{p.products.price}} lei
Total: {{ totalInCart }} lei
La moment nu sunt produse în coș.
Completează formularul
Alege modul de livrare

Ce contează în alegerea unei lenjerii de pat pentru copii

Pentru noi, lenjeria de pat este o normalitate. Nu ne facem mari bătăi de cap, deoarece alegem ceea ce ne convine din punct de vedere estetic sau financiar. În schimb, un set de lenjerie de pat pentru copii comportă o semnificație cu totul deosebită. Ei se contopesc în poveste, au nevoie să se simtă în pielea eroilor preferați. Pentru ei nu contează stofa, calitatea și aspectul practic, dar atmosfera pe care o creează. Un set de lenjerie de pat pentru copii nu este un detaliu exclusiv pentru confort, ci întreaga percepție a camerei. Fiecare detaliu decorativ, imprimeu și desen le creează copiilor confort maxim în pătucul lor.

Din perspectiva părintelui este greu să faci cea mai bună alegere. Tu vrei calitate, siguranță și căldură - el vrea magie, culoare și creație nemărginită. Acum este mai simplu să le îmbini pe ambele. Dacă optezi pentru lenjerie de pat pentru copii în Chișinău, asigură-te că ești atent la mai multe detalii.

Factorii de luat în considerare în timp ce alegi lenjerie de pat pentru copii

  • Finețea și confortul

Pielea copilului este moale și sensibilă, deci trebuie să alegi un set de lenjerie de pat dintr-o țesătură netedă și confortabilă. Toată gama de produse pentru copii de la Millitex este confecționată 100% bumbac. Bumbacul este cea mai recomandată țesătură pentru copii, fiind o fibră naturală. Bumbacul este în mod natural hipoalergenic, deci are o asociere limitată cu orice alergii și nu va provoca iritații sau mâncărimi, îmbunătățind calitatea somnului. Deoarece este un produs natural, este ușor de întreținut și se spală bine cu apă caldă. Așternuturile copiilor se murdăresc mult mai rapid, decât cele pentru maturi. Anume din acest considerent trebuie să fii atent la acest detaliu aparent nesemnificativ. Cea mai comodă lenjerie de pat pentru copii este cea care se întreține ușor, în condiții casnice.

  • Termoreglarea

Bumbacul va absorbi căldura din corpul copilului pe tot parcursul nopții, permițând pielii să respire și să nu transpire. El păstrează temperatura optimă pe timp de vară și asigură păstrarea căldurii pe timp de iarnă.

  • Designul și culoarea

Confortul implică, în egală măsură, și culoarea. Aici trebuie să mergi cot la cot cu preferințele micuților, cu designul camerei, tipul patului etc. Dacă analizezi produsele noastre, descoperi că există mai multe așternuturi cu ornamente fantastice, rachete, ghetuțe, mașini, păpuși și biciclete. Designul este foarte important pentru copii, ei preferă anumite seturi de lenjerie de pat pentru tematicile distractive. Gândește-te la emoția de încântare pe care o va avea copilul tău! El va fi nerăbdător să cuprindă acest set de lenjerie de pat, să adoarmă alături de eroii preferați.

Cu toții știm că anume copii sunt atrași de culori vii și imprimeuri prietenoase. Alege cele mai atrăgătoare modele și culori. Ai la dispoziție așternuturi pentru gusturi îndrăznețe (setul Skateboard; Marina; Peace; Freedom Mavi) și pentru gusturi mai cuminți (Vera Red Heart; Lu Lu; Sonia; Linda Lila; Layla; Candy Lily). Gama geometrică intenționat imperfectă este și ea alegerea potrivită pentru copii mai impulsivi, dezinvolți și rebeli. Fetele adoră culorile mai calde, pastelate, pe când lenjeria de pat pentru băieți este mai stridentă. Încă un aspect important aici este viteza cu care alternează preferințele copiilor. Modelele cu un singur desen vor deveni rapid plictisitoare, iar seturile cu dungi, cu mai multe ornamente neutre și calde – vor fi pentru mult timp preferate de către copii.

  • Siguranța

În alegerea unui așternut potrivit pentru copii este esențială siguranța lenjeriei de pat. Este important să selectezi materialele care respectă standardele recomandate și garantează siguranță maximă. Acest lucru asigură confortul și liniștea. Nu ezita să adresezi mai multe întrebări consultanților și alege cele mai bune magazine specializate în lenjerie de pat copii în Chișinău.

  • Mărimea

Un alt factor esențial în timp selecția seturilor de lenjerie pentru copii este dimensiunea paturilor și vârsta copilului. Sunt disponibile seturi de dimensiuni standard, pat dublu: cearșaf plapumă: 1.60/2.20; cearșaf pat: 1.60/2.40 și fețe de pernă: 50/70, precum și dimensiuni mai mici: cearșaf plapumă: 1.60/2.20; cearșaf pat: 100/200 +30 cm; fețe de pernă: 50/70. Dacă pentru maturi este indicat să alegi seturi de lenjerie cu dimensiune mai mare, atunci pentru copii trebuie să alegi mărimea exactă. Dacă așternuturile sunt prea mici, ele vor aluneca la colțuri, iar dacă sunt prea mari, se vor agăța. Optează pentru lenjerie de pat pentru copii în Moldova care se potrivește în mod corespunzător. Acest detaliu este important și pentru a învăța cu ușurință copii să aibă singuri grijă de pătucul lor.

  • Gustul estetic

Dacă copilul este mai mare, la acest capitol pot apărea unele disensiuni. El are anumite preferințe, iar acestea nu prea au tangență cu gustul tău estetic. Depinde mult și de personalitatea copilului, cât de maleabil este și ce lenjerie de pat preferă. Pentru băieți este mai complicat, deoarece ei pot prefera simultan mai multe personaje sau desene.

În cazul fetițelor, de obicei, alegerea e mai ușoară. Gusturile părinților și ale copiilor nu sunt întotdeauna compatibile. Aici intervine măiestria consultantului, care poate propune un model perfect, satisfăcând dorința părintelui – de confort și calitate, dar și a copilului – imprimeul preferat. Un set de lenjerie de pat pentru copii în Chișinău poate adăuga multă personalitate camerei. Mai mult, imprimeurile și culorile îl ajută pe copil să-și dezvolte simțurile, imaginația și îl binedispun. Cum altfel poți dărui un cadou personalizat copilului tău? Un set de lenjerie de pat poate crea amintiri minunate, un somn liniștitor și relaxare micuțului.

În alegerea așternuturilor pentru copii este important designul, durabilitatea și confortul. Optează pentru setul ideal la un magazin specializat. La noi găsești o gamă variată de lenjerii pentru copii, de unde vei putea alege cel mai potrivit model la un preț accesibil. O metodă extrem de apreciată și foarte creativă de a readuce clipele frumoase în viața celor dragi. În plus, dispui de livrare gratuită în raza orașului Chișinău în decurs de trei ore, iar livrarea în alte orașe din Moldova se efectuează în decurs de 24 ore.



01.04 2019

Articole recente

Premiul Notorium – garanția exclusivă a calității și renumelui

Premiul Notorium – garanția exclusivă a calității...

mai mult
10.12 2019
Cum să te încălzești calitativ în plină iarnă? Pături și plapume potrivite în sezonul rece

Cum să te încălzești calitativ în plină iarnă? Păt...

mai mult
28.11 2019
Lenjerii de pat pentru copii, cum faci alegerea corectă?

Lenjerii de pat pentru copii, cum faci alegerea co...

mai mult
05.11 2019
Livrare pe întreg teritoriul Republicii Moldova
  • Livrare gratuită în Chișinău și suburbii
  • Livrare oriunde în țară - 70 lei/gratuită pentru comenzi de la 3000 lei
  • Achiți doar la livrarea produselor
  • Dacă nu eşti mulţumit de calitate, garantăm returnarea banilor