Închide
  • 1
    {{p.products.title}}
    {{ p.products.price }} lei
    {{p.products.price}} lei
Total: {{ totalInCart }} lei
La moment nu sunt produse în coș.
Completează formularul
Alege modul de livrare

Lenjerii de pat scumpe versus lenjerii de pat ieftine

În căutarea celor mai bune lenjerii de pat pentru casă în Chișinău suntem expuși unei alegeri dificile. În dorința de a ne menține în limitele bugetului și, în egală măsură, de a procura un produs calitativ, avem multe bătăi de cap. Ofertele curg, caracteristicile sunt diferite, dimensiunile variază, la fel ca și materialele, iar noi nu știm ce lenjerii de pat în Chișinău sunt o investiție corectă. Sintagma ”ieftin și bun” poate avea conotații negative. De cele mai multe ori, scump nu înseamnă bun, iar ieftin nu înseamnă accesibil. În această incertitudine trebuie să elucidăm câteva aspecte.

Este un fapt foarte cunoscut că petrecem o treime din viețile noastre în pat. Lenjeria de pat este piesa finală a puzzle-ului pentru un somn perfect. Calitatea, stilul, modelul și accesibilitatea sunt criteriile de rigoare. Pentru mulți, subiectul cele mai bune lenjerii de pat nu presupune un interes major, considerându-l un moft sau chiar inutilitate. Cu cât mai devreme conștientizăm necesitatea unui somn odihnitor, cu atât mai bine. Nu există nici o îndoială că un somn bun între 7-9 ore contribuie la o zi mai productivă și mai plină de energie. Îți mărește starea de spirit și sistemul imunitar și este, de asemenea, raportat că ajută la accelerarea metabolismului și este chiar legat de durata de viață mai lungă. Lenjeria de pat are legătură directă cu calitatea somnului, sănătatea pielii și ar trebuie să fie o prioritate.

Avantajele lenjeriei de pat scumpe și calitative

 Bumbacul egiptean și cel turcesc este cel mai luxos material pentru un set lenjerie de pat. Deși nu sunt materiale foarte intens comercializate, pentru că materialele sintetice sunt mai ieftin de prelucrat și se vând mai rapid, beneficiile materialelor naturale, de lux, depășesc cu mult așteptările noastre. În ultimii ani am fost bombardați cu informații despre importanța numărului de fire, totuși se pare că calitatea firelor este la fel de importantă, dacă nu mai mult. După cum sugerează și numele, bumbacul egiptean a fost inițial cultivat în Egipt, unde clima caldă și uscată oferă condiții ideale pentru planta de bumbac. Bumbacul turcesc, în egală măsură, este renumit pentru textura extrem de moale și pentru felul ușor de a se întreține. Bumbacul pentru lenjerie de pat este o țesătură care, dacă este îngrijită corespunzător, va fi rezistentă mult timp și va deveni mai luxoasă după fiecare spălare.

Într-un magazin cu lenjerie de pat se găsesc și piese din bumbac satinat, care sunt o alegere excelentă și oferă o mulțime de beneficii pentru confort, fiind plăcut la atingere. Țesătura din bumbac de calitate superioară este foarte fină, selectă, netedă și oferă senzația de răcoare. Bumbacul păstrează căldura în timpul iernii și lasă lenjeria să se aerisească în timpul verii, de aceea lenjeriile din bumbac sunt căutate și apreciate de cunoscători. Mai mult decât atât, lenjeriile din bumbac satinat absorb până la 65% din umiditatea corpului. Așa că, dacă te confrunți cu probleme precum transpirația excesivă pe timpul nopții, poate ar fi bine să iei în considerare schimbarea lenjeriei de pat. Tot din categoria de lux face parte și lenjeria de pat din bambus, pentru că sunt realizate din stofa Jaquard. Textura mătăsoasă se întreține ușor și este răcoroasă, perfectă pentru sezonul estival.

Cele mai bune lenjerii de pat trebuie să fie moi și mătăsoase. Efectul lucios ajută la relaxarea sistemului nervos atunci când dormi, completând armonios design-ul dormitorului exact în nuanțele pe care ți le dorești. În timp ce ambele tipuri de lenjerie de pat de lux pot părea costisitoare la suprafață, investiția poate transforma mediul de relaxare într-un sanctuar al plăcerii. Lenjeria de pat excelentă este detaliu final pentru a maximiza calitatea somnului în fiece seară.

 Avantajele lenjeriei de pat ieftine

 Evident, lenjeria ieftină te face să crezi, pe moment, că economisești. După câteva spălări însă, când observi că apar cocoloașe, că se deformează lenjeria sau își pierde nuanța, vei realiza că trebuie să cumperi un alt set în curând. Dacă iubești schimbările frecvente și ai suficienți bani pentru a cumpăra lenjerie ieftină lunar, nu e o problemă. Până la urmă, lenjeria de pat de lux este o investiție pe termen lung și o alegere conștientă a celor care apreciază acest tip de textile.

Lenjeria de pat de calitate poate însemna diferența dintre somnul fericit și o noapte petrecută cu forța și răsucirea în timp nopții în așteptarea venirii dimineții. Unicul dezavantaj al unui set de lenjerie de pat scump este prețul. Însă pentru iubitorii de noutate și care se plictisesc repede, seturile colorate și mereu în vogă pot fi procurate și la un preț accesibil. Lenjeria de pat 65% din bambus și 30% din bumbac este non-alergică, confortabilă și la un preț accesibil. În menținerea confortului ai nevoie de cele mai delicate și calitative seturi de lenjerie de pat din Chișinău.

 

05.06 2019

Articole recente

Premiul Notorium – garanția exclusivă a calității și renumelui

Premiul Notorium – garanția exclusivă a calității...

mai mult
10.12 2019
Cum să te încălzești calitativ în plină iarnă? Pături și plapume potrivite în sezonul rece

Cum să te încălzești calitativ în plină iarnă? Păt...

mai mult
28.11 2019
Lenjerii de pat pentru copii, cum faci alegerea corectă?

Lenjerii de pat pentru copii, cum faci alegerea co...

mai mult
05.11 2019
Livrare pe întreg teritoriul Republicii Moldova
  • Livrare gratuită în Chișinău și suburbii
  • Livrare oriunde în țară - 70 lei/gratuită pentru comenzi de la 3000 lei
  • Achiți doar la livrarea produselor
  • Dacă nu eşti mulţumit de calitate, garantăm returnarea banilor