Închide
  • 1
    {{p.products.title}}
    {{ p.products.price }} lei
    {{p.products.price}} lei
Total: {{ totalInCart }} lei
La moment nu sunt produse în coș.
Completează formularul
Alege modul de livrare

Motive pentru care să folosești cuverturi de pat Jacquard

Ce femeie nu si-a dorit vreodata sa aiba in casa o cuvertura de pat Jacquard ? Daca esti o persoana care apreciaza luxul, stii ca un astfel de accesoriu vine frumos colorat si decorat, astfel incat sa iti intre la suflet. Are o eleganta aparte ce reuseste sa schimbe complet aerul unei incaperi si sa iasa in evidenta prin design si calitate. De cele mai multe ori, reuseste cu succes sa fie folosita ca si decoratiune in interior. Se gaseste in diverse marimi si este usor de asortat cu restul obiectelor prezente in interiorul locuintei.

Perfecte pentru nopti tomnatice reci, cand simti nevoia sa te cuibaresti si sa te incalzesti, cuverturile de pat Jacquard sunt renumite pentru confort si durabilitate si pentru aspectul deosebit pe care il au, in special cele cu insertii de satin. Pe multe se gasesc motive florale, poze cu orase celebre ale lumii, forme dantelate sau cusaturi simple.

Jacquard se refera la tesatura cuverturii, aceasta fiind una complexa ce garanteaza un produs de calitate superioara. Cuverturile ce vin cu acest tip de cusatura pot avea in componenta: lana, bumbac satinat sau bambus. Unele contin insertii de satin si au un aspect lucios. Prezenta fibrelor este una variata, fibra naturala poate exista in proportie de 50% , restul fiind completat cu acryl sau alte fibre sintetice pentru un aspect lucios. Pretul creste in functie de materialul din care este facuta si complexitatea tesaturii.

Unele prezinta si volane, special concepute pentru a avea un aspect elegant. Pentru a intari acest aspect, mai poti gasi si dantela atasata, aceasta reusind sa impresioneze in toate timpurile.

Materialele cuverturilor sunt robuste, durabile si usor de intretinut. Cuverturile de pat cu tesatura Jaquard se pot spala la masina de spalat la o temperatura de cel mult 60 de grade, ba chiar 30, de preferat cu o stoarcere nu mai mare de 400 de rotatii pe minut, iar temperatura fierului de calcat sa nu depaseasca 120 de grade.  Se pot spala si la curatatorii speciale, daca iti este teama sa o speli acasa.

La exterior acestea prezinta tesatura Jacquard si de obicei au un aspect lucios, iar dosul contine in prealabil fibre naturale menite sa incalzeasca.

Tu folosesti cuverturi de pat Jacquard ? Ce parere ai despre acestea ?

 

06.05 2018

Articole recente

Premiul Notorium – garanția exclusivă a calității și renumelui

Premiul Notorium – garanția exclusivă a calității...

mai mult
10.12 2019
Cum să te încălzești calitativ în plină iarnă? Pături și plapume potrivite în sezonul rece

Cum să te încălzești calitativ în plină iarnă? Păt...

mai mult
28.11 2019
Lenjerii de pat pentru copii, cum faci alegerea corectă?

Lenjerii de pat pentru copii, cum faci alegerea co...

mai mult
05.11 2019
Livrare pe întreg teritoriul Republicii Moldova
  • Livrare gratuită în Chișinău și suburbii
  • Livrare oriunde în țară - 70 lei/gratuită pentru comenzi de la 3000 lei
  • Achiți doar la livrarea produselor
  • Dacă nu eşti mulţumit de calitate, garantăm returnarea banilor