Închide
  • 1
    {{p.products.title}}
    {{ p.products.price }} lei
    {{p.products.price}} lei
Total: {{ totalInCart }} lei
La moment nu sunt produse în coș.
Completează formularul
Alege modul de livrare

Te vei simți o zeiță sofisticată alături de lenjeria pentru pat cu imprimeu leopard

Imprimeul leopard - cel mai sofisticat trend al anului 2019

Știai că există tendințe și la capitolul lenjerie de pat?! Moda reprezintă mai mult decât niște haine croite la întâmplare. Moda este despre artă, stiluri, țesături catifelate și culori vibrante, chiar și pentru articolele de interior. Tendințele vin și pleacă, dar sunt unele imprimeuri invincibile. Oamenii sunt obsedați de lucrurile extravagante, ce iesă în evidență și nu se uită ușor. Printre cele mai populare tendințe în materie de imprimeuri în 2019 este cel leopard.

Probabil, cel mai controversat imprimeu din toate timpurile, dar în acest an când neordinarul este la ordinea zilei, un accesoriu leopart nu trebuie să lipsească din dormitorul tău. Fie pe rochii, pe pantofi, halate și pijamale, sau lenjerie de pat sau plapume - imprimeul leopard aduce întotdeauna un aer sălbatic și modern, în egală măsură.

Imprimeul leopard prezentat la Fashion Week Milano

Potrivit prezăntărilor de modă de la Milano Fashion Week, titanii în industrie, precum Gucci, Versace, Armani, Massimo Giorgetti și Prada ne îndeamnă să facem din leopard vedetă în 2019. Acest print va fi o tendință majoră pentru primăvara și vara anului 2019. Dacă optezi pentru el în dormitorul tău, alegând un set de lengerie de pat, vei fi mult mai versatil. Deci, acest imprimeu a înnebunit toate casele de modă, de la fustele de mireasă Burberry, până la pantalonii îndrăzneți ai lui Saint Laurent. Dacă nici acum nu te-am convins că leopardul este alegerea potrivită, atunci să facem o introspecție în camera ta de dormitor.

Ce să faci pentru a te simți o vedetă de la Holywood în dormitor?!

Dacă nu ai suficient curaj să îmbraci haine exagerate și vrei să ții departe toate privirile în acest an, dar oarecum vocea ta interioară vrea să fie în vogă- am o noutate excepțională. Poți opta pentru lenjeria de pat cu imprimeu leopard, un halat de casă îndrăzneț, iar noi îți dăruim papucei în aceeași nuanță seducătoare.

Acest joc al culorilor nu este niciodată plictisitor, iar dormitorul tău capătă farmec, vigilență și vitalitate, doar cu un halat de casă și un set de lenjerie de pat. Printul leopard este strălucitor, cu doze de umbre elegante și, în anumite aspecte, adaugă un aer sălbatic și jucăuș într-un dormitor clasic. Iar pentru că noi suntem foarte atenți la detalii, lenjeria de pat este în combinație cu o culoare deschisă, pentru armonie deplină.

Un set de lenjerie pentru pat cu un imprimeu leopard este o idee captivantă, deloc plictisitoare

Mai mult, produsele noastre sunt confecționate din stofă de înaltă calitate, ceea ce face lenjeria de pat un accesoriu luxuriant în dormitorul tău. Iar un halat cu acest imprimeu te transformă într-o zeiță sofisticată și debordantă. Știm că dormitorul este un loc foarte intim, deaceea merită o abordare foarte delicată. Alegând un candelabru elegant, un set de lenjerie de pat luxurinat cu imprimeuri îndrăznețe, faci primul pas spre sentimentul de satisfacție. Nu uita, fiece detaliu adăugă farmec și franchețe decorului și nu rata oferta noastră fierbinte- dacă procuri un set de lenjerie de pat și un halat cu imprimeu leopard, noi îți oferim papuceii de cameră pentru o doză și mai mare de relaxare și plăcere!



20.02 2019

Articole recente

Premiul Notorium – garanția exclusivă a calității și renumelui

Premiul Notorium – garanția exclusivă a calității...

mai mult
10.12 2019
Cum să te încălzești calitativ în plină iarnă? Pături și plapume potrivite în sezonul rece

Cum să te încălzești calitativ în plină iarnă? Păt...

mai mult
28.11 2019
Lenjerii de pat pentru copii, cum faci alegerea corectă?

Lenjerii de pat pentru copii, cum faci alegerea co...

mai mult
05.11 2019
Livrare pe întreg teritoriul Republicii Moldova
  • Livrare gratuită în Chișinău și suburbii
  • Livrare oriunde în țară - 70 lei/gratuită pentru comenzi de la 3000 lei
  • Achiți doar la livrarea produselor
  • Dacă nu eşti mulţumit de calitate, garantăm returnarea banilor