Închide
  • 1
    {{p.products.title}}
    {{ p.products.price }} lei
    {{p.products.price}} lei
Total: {{ totalInCart }} lei
La moment nu sunt produse în coș.
Completează formularul
Alege modul de livrare

4 principii valoroase pentru crearea unei echipe de succes

Millitex este mai mult decât o echipă de oameni ce lucrează cu un program stabil. Performanța în echipa noastră nu este un simplu termen ce stabilește un rezultat financiar. Atunci când am ales să fim o echipă puternică, am stabilit mai multe valori ce ne caracterizează așteptările și nevoile. Acestea sunt cele câteva valori simple și universale ale echipei noastre de succes. Scopul nostru este de a furniza servicii de înaltă calitate și suntem sensibili la nevoile clienților noștri. Astfel, dezvoltăm o echipă puternică, unită, pregătită pentru a satisface necesitățile clienților, iar pilonii de bază în acest sens sunt valorile profesionale. Valorile sunt principii, standarde și calități pe care ni le asumăm în procesul de lucru. Acestea ghidează modul în care colaborăm și eficiența întregului colectiv.

Care sunt valorile ce guvernează echipa Millitex.md?

  • Primul lucru important în această ordine de idei este empatia

Fiecare angajat vine să lucreze cu propria lui personalitate, cu propriul trecut, cu anumite scenarii familiare, probleme etc. Atunci când trebuie să ne ancorăm în sarcinile cotidiene, stabilim din start prioritățile și profesionalismul. Tindem să învățăm să ne detașăm de factorii externi, pentru a putea fi suficient de productivi și proactivi în domeniul în care activăm. Pe tot parcursul anului, managerii oferă feedback de performanță. De ce este important acest lucru? După cum am stabilit, cel mai frecvent motiv al productivității scăzute în cadrul procesului de muncă este fie o problemă de familie, fie o problemă personală.

De cele mai multe ori, un manager nu este conștient de asemenea factori externi ce compromit performanța angajaților. Cel mai prețios lucru pe care am învățat zi de zi împreună cu echipa Millitex este să ascultăm nevoile tuturor. Grija și preocuparea pentru confortul psihologic și emoțional al echipei este o piesă importantă din puzzle. Tot aici valorificăm calități precum compasiunea, încrederea, dragostea și afecțiunea. Deci, empatia este o valoare importantă pe care o cultivăm zilnic. Aceasta sporește loialitatea și construiește o relație puternică între toți membrii. O echipă puternică reprezintă fundamentul nostru.

  • Un alt aspect foarte important este relaționarea

Comunicarea este esențială pentru urmărirea progresului și pentru colaborarea eficientă în timpul sarcinilor. Acest principiu promovează vizibilitatea, sinceritatea și o bună cooperare.

Comunicarea este indispensabilă și implică o viziune clară, conexiune, inițiativă. Oamenii doresc să se simtă conectați personal cu o viziune, inclusiv prin încrederea în conducerea care a stabilit această viziune. În general, cu cât este mai mare transparența și autenticitatea, cu atât este mai puternic spiritul de echipă. De aceea membrii echipei Millitex sunt deschiși feedback-ului și încurajează activ comunicarea constructivă. Disponibilitatea de a cere și de a primi informații reprezintă un atu valoros, pentru că membrii echipei se respectă reciproc.

  • Responsabilitatea

O valoare pe care se construiește întreg procesul nostru de muncă este responsabilitatea (răspuns+abil), adică abilitatea de a reacționa la ceea ce se petrece. Sunt multe probleme ce apar, sunt multe sarcini urgente ce trebuie rezolvate, sunt multe detalii mici la care trebuie să fim mereu atenți, dar responsabilitatea tocmai aici își spune cuvântul. Toată lumea este unică și capabilă să ofere propriile experiențe și cunoștințe, pe care alții nu le posedă. Diversitatea este necesară și fiecare membru al echipei deține competențe și abilități importante. Organizarea este esențială pentru bună desfășurare a procesului de muncă. Deși fiecare este responsabil pentru organizarea propriului volum de muncă, este nevoie de o planificare mai amplă pentru eficientizare maximă.

Care este secretul unei echipe de succes?

Pentru a realiza scopurile noastre profesionale avem nevoie de cunoștințe, abilități și oameni dedicați. La acest capitol, avem o filosofie foarte profundă, dar extrem de concisă, ce funcționează de fiece dată. Cunoașterea este paradigm teoretică, acel ce-i de făcut și de ce. Abilitatea este cum se face ceea ce e de făcut. Iar dorința este motivația, impulsul de a face. Sunt necesare toate aceste trei elemente pentru a realiza performanță. În cadrul echipei noastre împletim armonios toate aceste detalii ale succesului.

Millitex a creat de-a lungul anilor o destinație unde te poți bucura de confort. Misiunea noastră este de a oferi produse de cea mai înaltă calitate, de a satisface zilnic nevoile clienților noștri. Pentru a fi mereu în pas cu tendințele, avem nevoie de evoluție permanentă. Anume din acest motiv, o valoare semnificativă pentru noi este dezvoltarea permanentă, iar pentru angajații noștri- dezvoltarea personală. Valorile sunt convingerile și părerile pe care oamenii le dețin despre ceea ce este bine sau rău și se aplică tuturor aspectelor vieții.

De ce Millitex este atât de selectiv în această privință?

Scopul nostru este de a oferi o experiență unică clienților noștri, oferindu-le confort, susținere și consiliere în alegerea celor mai potrivite produse pentru ei. Produsele noastre sunt lengeria de pat, cuverturile, pijamale, plapume, perne, prosoape și halate, produse pentru copii - așadar o gamă de produse destul de intime. Deci, tindem să credem că este important să fim foarte selectivi în privința angajaților. Plăcerea și confortul fiind la ordinea zilei, trebuie să ai mereu o atitudine pozitivă, un suflet curat, luminos și să depui mult suflet în ceea ce faci. De aceea pentru noi contează demnitatea și respectul; reflectivitatea și capacitatea de a lucra în echipă; angajamentul față de îngrijirea și sprijinul de calitate; atitudinea pozitivă.

  • Un alt principiu pe care se clădește afacerea noastră este sinergia

Ce înseamnă acest lucru? Sinergia este esența conducerii bazate pe principii, are un efect catalizator și unificator, descătușează neașteptate potențiale creatoare. Sinergia are loc atunci când se adună mai multe energii (o întreagă echipă de la Millitex) și împreună fac un lucru minunat. Oamenii pot lucra în sinergie atunci când au un scop bine definit. Cele mai bune echipe de la locul de muncă funcționează în același mod. Sunt motivate de misiunea companiei și au obiective trimestriale sau anuale pe care se străduiesc să le îndeplinească. Dar și mai important, fiecare membru al echipei cunoaște valoarea pe care contribuția personală o acordă imaginii de ansamblu. Când membrii echipei se concentrează asupra difuzării diferenței pe care o pot crea, echipa devine puternică.

 

11.03 2019

Articole recente

Premiul Notorium – garanția exclusivă a calității și renumelui

Premiul Notorium – garanția exclusivă a calității...

mai mult
10.12 2019
Cum să te încălzești calitativ în plină iarnă? Pături și plapume potrivite în sezonul rece

Cum să te încălzești calitativ în plină iarnă? Păt...

mai mult
28.11 2019
Lenjerii de pat pentru copii, cum faci alegerea corectă?

Lenjerii de pat pentru copii, cum faci alegerea co...

mai mult
05.11 2019
Livrare pe întreg teritoriul Republicii Moldova
  • Livrare gratuită în Chișinău și suburbii
  • Livrare oriunde în țară - 70 lei/gratuită pentru comenzi de la 3000 lei
  • Achiți doar la livrarea produselor
  • Dacă nu eşti mulţumit de calitate, garantăm returnarea banilor